17.2.2016. 9:01
0
Ostvarila joj se želja: Seka Aleksić trudna
Folk zvijezda i njen suprug Veljko konačno će postati roditelji, saznaje „Blic”. Njihova sreća se ne može riječima opisati, jer im se poslije pet godina braka ispunjava najljepši san.

- Seka i Veljko su nedavno saznali da je u ona drugom stanju i malo je reći da su presrećni. Sve u životu imaju i ovo je jedina stvar koja im je falila da upotpuni njihov život - priča za „Blic” dobro obavješten izvor, i dodaje da Aleksićeva i dalje ne želi da priča o tome, već da svoju intimu sada želi da zadrži samo za sebe.

- Ona i Veljko imaju dogovor da o previše ličnim stvarima ne pričaju na sav glas i vjerujem da se na ovu temu pogotovo neće oglašavati. Svoju sreću sada čuvaju samo za sebe i svoje najbliže - kaže naš izvor.

Inače, poznato je da Veljko svojoj dragoj udovoljava svakodnevno, a sada ju je bukvalno razmazio. Non-stop joj priređuje mala iznenađenja, a uskoro idu i na kraće putovanje.

Podsjećanja radi, pjevačica i njen suprug vjenčali su se u septembru 2010. godine i njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.