31.10.2016. 21:28
0
''Imam svoju mračnu stranu. Počelo je kad sam imala deset godina
Britanska pjevačica Adele u intervjuu za Vanity Fair je kazala da je zbog svoje "vrlo mračne strane" kao mlada djevojka išla na psihoterapiju.

"Sklona sam depresiji... imam svoju mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njezinu mrežu. Počelo je kad je umro moj djed, bila sam desetogodišnjakinja. Nikad nisam bila suicidalna, no često sam išla na psihoterapiju. Zadnji put me 'ulovila' postporođanja depresija nakon što sam rodila sina. Bilo je baš ružno... preplašilo me. Bila sam opsjednuta svojim djetetom, činilo mi se da nisam dobra majka, da ništa ne činim dobro. Depresija, nažalost, dolazi u raznim oblicima", rekla je pjevačica za online izdanje Vanity Faira.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.