13.1.2017. 8:16
0
Kraj ljubavi? Razvode se Severina i Igor!
Parapsiholog Mevludin Duvančić preksinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričao da će ova godina biti fatalna za mnoge brakove i veze naših estradnjaka. Severina i Igor Kojić ove godine okončaće svoj brak, a izvijestan je i raskid Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Ove tvrdnje preksinoć je na Pinku, u emisiji „Ami Dži šou“, iznio Mevludin Duvančić, parapsiholog kojeg mnogi nazivaju i balkanskim Nostradamusom, piše “Pulsonline“.

Presudna godina
 
Čovjek koji je pojedinim javnim ličnostima već prorekao sudbine i predvidio brojne nesreće, nije imao lijepe vijesti za dva trenutno najpopularnija para na estradi.

– Ova godina će umnogome biti presudna. Biće dosta poplava, zemljotresa, raznih opakih virusa u cijelom svijetu. Ništa bolje ne očekuje ni javne ličnosti. Evo, na primjer, Severina i Igor. Koliko ja vidim, silno rade na tome da dobiju prinovu, ali… Neće to uspeti. Ja vidim da će se oni rastati, nažalost. Isto tako je i sa Aleksandrom Prijović i Filipom. Ni njihova veza neće uspjeti – rekao je vidovnjak.

On je podsjetio javnost na stvari koje je predvidio i koje su se obistinile.

Prijetnje

– Predvidio sam da će Halid Bešlić imati tešku saobraćajnu nesreću. Kada se to dogodilo, Halid je bio u komi i mnogi su pričali da se neće izvući. Čak su i ljekari bili skeptični. Ja sam pozvao njegovu porodicu i rekao da će se on za tri dana probuditi i moći da jede sam. I tako je i bilo – ispričao je Mevludin.

Duvančić je, takođe, svojevremeno, dok je Severina Kojić bila u vanbračnoj zajednici sa Milanom Popovićem, u emisiji „In magazin“ na hrvatskoj TV Nova rekao da će se njih dvoje brzo razići, i to čim pjevačica rodi sina. On je Ognjenu otkrio da je zbog tog proročanstva imao problema sa srpskim kraljem bakra.

– Kad sam to ispričao, imao sam neke prijetnje od Popovića i svašta je tu bilo – rekao je parapsiholog.

(Merima Druškić)

Severina
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.