22.4.2020. 11:39
1
Isplivali vrući detalji iz ljubavnog života Beckhamovih
Bivšu Spajsicu i modnu dizajnericu Victoriju Beckham mnogi smatraju vrlo uštogljenom. To je obično zato što se rijetko smije u javnosti, a takav je glas prati već godinama. Ipak, čini se kako slavna Britanka nije nimalo uštogljena u krevetu.

Naime, Victoria se dosad u nekoliko intervjua raspričala kako između nje i supruga od 21 godinu, penzionianog fudbalera Davida Beckhama još uvijek frcaju iskre kao na početku.

“Idem s Davidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo spavati”, jednom je prilikom izjavila, a priznala je i kako su u svom prvom domu imali posebnu sobu za igrice. Ona je bila potpuno bijela s velikim krevetom od hrasta, a na plafonu je imala ogledalo i budoar leopard uzorka.


Dizajnerica se hvalila i kako je David jako obdaren. “Golem je. Ogroman. Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama”, svojedobno je otkrila, kao i to da Davidove intimne dijelove ne fotošopiraju u reklamama za donje rublje.

Priznala je i kako ne voli imati previše krpica na sebi kada je u pitanju odlazak u krevet, no pohvalila se i kako David itekako voli razne kompletiće koje joj zna kupiti.


Uprkos tome, David je Victoriju svojedobno prevario s ličnom asistenticom Rebeccom Loos, no itekako se pokajao za to. Victoriji navodno tada nije padalo na pamet da se razvede, no šuškalo se kako Rebecca nije bila jedina ljubavnica penzionisanog sportaša za kojim uzdišu žene diljem svijeta.

Ipak, par je zajedno od davne 1997. godine, imaju četvero djece te se čini da su jači od svih prepreka.

 

 

(Nermana Crnčalo)
 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.