22.4.2022. 9:27
0
Detalji slavlja Severininog 50. rođendana: Veselila se uz pjesme Selme Bajrami, Džinović goste digao na noge
Severina je sinoć uz 250 gostiju proslavila 50. rođendana. Objave na društvenim mrežama otkrile su da je goste na stolovima dočekao natpis "Severina level 50" te da su se na ekranu na pozornici na početku vrtjele fotografije pjevačice. Na ulazu se nalazio cvjetni zid s inicijalima slavljenice, a ispred njega je Severina pozirala s zvanicama.

Među prvima je zapjevao Marko Tolja, a Severina je na podiju zaplesala s bliskim prijateljima.

Nakon Sinatrinih hitova koje je otpjevao Tolja zapjevala se i obrada narodnjačkog hita "Kakvo tijelo Selma ima" Selme Bajrami u verziji "A ti i dalje pričaj svima, kakvo tijelo Seve ima. Da si traga ostavio, ne bi te zaboravila", pjevali su gosti uglas.

U jednom trenutku pjevačica se presvukla iz skupocjene "Balenciagine" haljine u kojoj se pojavila ispred kluba te odjenula usku haljinu boje kože bez rukava. I sama je sa Sašom Matićem zapjevala gostima. Pjevali su njihov duet "More tuge". Haris Džinović s pjesmom "Pariške kapije" podigao je sve goste na noge, prenosi avaz.

Na pozornici im se u jednom trenutku pridružila i Ana Bekuta. Među zvanicama su bili Petar Grašo i Hana Huljić, Jole, Boris Novković i Sandi Cenov, Mislav Bago, Tarik i Lejla Filipović, Ivica Propadalo, Dimitrije Popović...


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.