6.7.2023. 13:40
0
Podignuta optužnica protiv glumice Mirjane Karanović: Staricu odgurnula, žena pala i zadobila prijelom kuka
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnijelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv Mirjane ?aranović, zbog sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S. S. učinila krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Кaranović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško tjelesno povrijedila oštećenu S. S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u predjelu grudi, te je protresla pomijeranjem ruke, a potom i odgurnula, usljed čega je oštećena pala na betonsko tlo i usljed kog pada je oštećena zadobila tešku tjelesnu povredu u vidu prijeloma lijeve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dvije godine ne učini novo krivično djelo.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.