12.8.2023. 22:25
0
Feđa Štukan otkrio koliko mu traje zabrana ulaska u Srbiju
FOTO: Avaz
Feđa Štukan večeras se pojavio na crvenom tepihu 29. Sarajevo Film Festivala, kao glavni akter serije "Kotlina". U razgovoru se osvrnuo i na navode da mu je zabranjen ulazak u Srbiju zato što je učestvovao u protestima Srbija protiv nasilja.

- Prema informaciji koju imam, za koju mislim da je vrlo pouzdana, zabrana ulaska u Srbiju traje godinu dana. Tamo sam imao nekoliko dogovorenih projekata i glavnih uloga. Ako je to istina, onda ih neću raditi. Nisam sigurna da li ima neka potjernica. Pričao sam s Ambasadom Srbije. 

Rekli su da ne mogu dobiti takvu informaciju. Oni su zvali BIA-u i ni oni ne mogu dobiti informaciju. Ni naša ambasada također to nije mogla. Sada pokušavam to uraditi preko Ministarstva vanjskih poslova. Mislim da ću na kraju ipak sjesti na motor i otići na granicu pa šta bude - ispričao je, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.