28.9.2023. 19:54
0
Harry o intimnim scenama Meghan u Suits: Treba mi terapija da izbacim to iz glave
FOTO: Instagram
Meghan Markle proslavila se u hit-seriji Suits, no nakon što se udala za princa Harryja 2018., napustila je show. Kad je vojvoda od Sussexa prvi put upoznao glumicu dvije godine prije njihova vjenčanja, odlučio je pogledati seriju kako bi otkrio kako njegova cura zarađuje za život.

Zbog nedavnog porasta gledanosti serije otkako je u junu dodana na Netflix, ponovo se pojavio odlomak iz Harryjevih memoara Spare. U jednom poglavlju princ je detaljno opisao svoj šok kada je vidio Markle u ulozi Rachel Zane kako glumi u nekoliko intimnih scena.

“Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one nje i njezinog kolege u uredu i konferencijskoj sobi… Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti”, opisao je Harry u knjizi.

Podsjetimo, princ je u svojoj kontroverznoj knjizi Spare, objavljenoj u januaru 2023., napisao da se Palača miješala u snimanje serije te da je za Meghan “to bilo vrlo teško jer je voljela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i cijelu postavu – voljela je Kanadu”, prenosi N1.

(Mubina Lj.I.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.