1.5.2023. 17:15
0
Vode li Meghan i Harry odvojene živote: “Kamera za poljubac” možda je sve otkrila
FOTO: Screenshot
Kruže glasine da Meghan Markle (41) i princ Harry (38) navodno vode “odvojene živote” i provode manje vremena zajedno. Kraljevski insajder je to navodno potvrdio za GB News.

Pored toga, fanovi misle da se Markle povukla od svog supruga kada su uhvaćeni na ‘Kiss Cam” (kamera za poljubac) na NBA utakmici košarkaša Los Angeles Lakersa prošle sedmice.

Izgleda da problemi Sussexa rastu kako se približava krunidba kralja Charlesa 6. maja (Harry bi trebao prisustvovati krunidbi svog oca), prenosi Yahoo.

Kraljevska komentatorica Celia Walden rekla je da oni “slijede različite ciljeve”. Warden je dodala da bračni par “vodi odvojene živote”.

Kaže da se čini da je to zbog njihovih javnih dužnosti.

“Markle želi da pažnja čvrsto ostane na njoj jer je to mjesto na kojem bi pažnje uvijek trebalo biti”, primijetila je Warden.

Izvor je dodao:

“Mislim da se također već šuška o ideji da se čini da se Harry i ona lagano odvajaju jedno od drugog u smislu svojih planova. Oboje trenutno vode pomalo odvojene živote u smislu javnih dužnosti.”

Uprkos tvrdnjama da je par u škripcu, zajedno su otišli na utakmicu Lakersa u Los Angelesu 24. aprila.

Nakon što je tradicionalna “Kiss Cam” zumirala nasmijani dvojac, činilo se da se Harry nagnuo za poljubac prema Markle, koja se činila posebno nasmijanom.

Međutim, okrenula se kad je njen suprug krenuo prema njoj.

Nakon toga, Harry je napravio glup izraz lica dok su ih navijači bodrili, tražeći poljubac između njih.

Markle je umjesto toga zgrabila Harryja za ruku, što je odmah potaklo glasine.

“Zašto ga nije poljubila?”, zapitao se jedan fan na Twitteru.

Drugi je napisao da se to “stvarno nikog ne tiče” i da “neljubljenje možda ne znači da između njih postoji nešto loše”.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.