10.9.2023. 13:28
0
Pogledajte neprijatan susret princa Harrya i Beckhamovog sina
FOTO: Independent
Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji svjedoče o odnosu princa Harrya i Beckhamovog sina. Princ i Brooklyn Beckham Peltz sreli su se u Miamiju, a, kako pišu američki tabloidi, obojica su se uputili na utakmicu LAFC-a protiv Intera iz Miamija.

Odavala informacije
Na društvenim mrežama, tačnije na X-u (nekadašnjem Twitteru) pojavio se video u kom su tjelohranitelji vojvodu od Saseksa na brzinu sproveli pored Brooklyna i njegove supruge Nicole. Harry je pogledao prema paru, ali nije ih pozdravio. Oni su stajali po strani dok je fokus bio usmjeren na princa.

Ovaj događaj dodatno je produbio glasine o prekidu prijateljstva Beckhamovih s Harryem i Meghan. Navodno je Meghan optužila Victoriju Beckham da je odavala informacije o njima nakon što je u nekolicini medija izašla - njena beauty rutina.

Inače, Amerikanci pišu da je Harry utakmicu na kojoj je glavna zvijezda bio Leo Messi gledao iz VIP lože koja se plaća 9.000 dolara po utakmici.

Medijski stupci ranije su se punili i odnosnom Victorije Beckham i Brooklynove supruge Nicole. Navodno ni njih dvije se nisu slagale, a mnogo se pisalo i o odnosima u porodice.

- Namjeravala sam i stvarno sam željela da Victorija dizajnira haljinu, a onda je nekoliko mjeseci prije Victorija shvatila da njen atelje to ne može da uradi pa sam morala da odaberem drugu haljinu. Nije rekla ne možeš da je nosiš, niti sam ja rekla da ne želim da je nosim - izjavila je Nicole, koja dolazi iz bogate porodice Peltz.

Nesuglasice između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Brooklyna i Nicole, koje se odvilo u aprilu 2022. u SAD. Victorija je navodno htjela da bude uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je da dizajnira vjenčanicu za Nicole, ali to se nije dogodilo. Šuškanja oko razmirica u porodici Beckham sve su glasnija u zadnje vrijeme, pa je Nicole iskoristila priliku kada je njen suprug dao intervju za novo izdanje časopisa Vanity Fair, te je dala svoju verziju ove priče.

Nisu bili sretni
Beckhamovi nisu bili sretni kako se porodica njihove snahe ophodila prema njima na vjenčanju, Navodno zamjeraju Peltzovima što im nisu obezbijedili mjesto za velikim stolom za kojim su sjedili mladenci i uži članovi porodice Peltz. 

Victorija i David imali su utisak kako su ih isključili iz sinovog vjenčanja i osjećali su se kao uljezi u cijeloj ovoj priči i od tada su odnosi između Peltzovih i Beckhamovih zahladili, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.