19.2.2024. 17:15
1
Kralj Charles odlučan da se princ Harry ne može vratiti
FOTO: AFP
Iako želi popraviti svoj odnos s mlađim sinom, kralj Charles III je nepokolebljiv kada je riječ o njegovom povratku kao radnog člana kraljevske obitelji.

Šuškanja kako bi se princ Harry ipak mogao vratiti u London i biti ponovno radni član kraljevske obitelji, barem dok ne završi liječenje njegovog oca, kralja Charlesa III, sada su u potpunosti odbačena.

Nakon što je jučer kralj Charles III snimljen tijekom odlaska na nedjeljnu misu u crkvu sv. Marije Magdalene u Sandringhamu, postalo je jasno da do takvog scenarija neće doći, prenosi tportal.

Izvor bliski palači tvrde kako je kralj čvrst u odluci da za princa Harryja nema povratka, odnosno da ništa ne može utjecati na to da promijeni odluku i dopusti mu ponovno da postane radnim članom kraljevske obitelji.

Odnos oca i sina

To isto tako ne znači da 75-godišnji Charles nije otvoren za bilo kakve pokušaje kojima bi se mogao popraviti odnos sa sinom u bliskoj budućnosti.

Unatoč tome što je Harry jasno dao do znanja da bi se vratio, osobito ako ga otac pozove, od toga neće biti ništa. Stranu kralju Charlesu drži i stariji sin, prijestolonasljednik William, koji je jasno dao do znanja da brata ne želi vidjeti u Londonu.

Umjesto da podijele zaduženja, William je na sebe preuzeo sve obaveze i to nakon što je neko vrijeme proveo sa svojom djecom i Kate Middleton koja se oporavlja od operacije abdomena.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.