31.10.2023. 13:57
0
Oglasile se zvijezde serije ‘Prijatelji’ nakon smrti Matthewa Paerryja: ‘Potpuno smo shrvani’
FOTO: facebook
Zvijezde serije Prijatelji poslale su zajedničku izjavu nakon smrti njihovog kolege Matthewa Perryja.

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Courteney Cox oglasili su se za magazin People.

"Svi smo potpuno shrvani. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. Ima toliko toga za reći, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i obradimo ovaj nesaglediv gubitak", stoji u zajedničkom priopćenju.

"S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada su naše misli s Mattyjevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli širom svijeta", zaključili su.

Podsjećamo, Matthew Perry u subotu je pronađen mrtav u jacuzziju u svom domu. Imao je 54 godine. Istraga o smrti još je u toku. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je da je obdukcija dovršena i da se čeka toksikološki izvještaj. Rezultati tog izvještaja očekuju se tek za nekoliko sedmica.

Ispred zgrade u Ulici Bedford 90, koja je u seriji predstavljala zgradu u kojoj su živjeli Prijatelji, fanovi ostavljaju cvijeće, fotografije i poruke za preminulog glumca, prenosi Raport.

(M.Lj.)

 
Prijatelji
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.