3.1.2024. 20:18
0
Ognjen Amidžić oženio 17 godina mlađu voditeljicu Minu Naumović
FOTO: screenshot/instagram
Srbijanski voditelj Ognjen Amidžić (48) oženio je 17 godina mlađu voditeljicu Minu Naumović.
"Istina je, vjenčali smo se. Željeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živjeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želio da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate", rekao je za Blic.rs.

Ona u emisiji "AmiG Show" vodi segment "Pazi Mina". Ljubavnu vezu su započeli nakon što se Ognjen poslije 10 godina braka razveo od Danijele Dimitrovske s kojom ima sina Matiju.

Mina i Ognjen će uskoro dobiti dijete, a on je nedavno govorio o njenoj trudnoći.

"Mogu reći da smo Mina i ja presretni. Ovo smo baš željeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno samo prestran. S druge strane, ja sam malo sujevjeran. Ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo OK. Od ovoga nema ništa bolje, jače i sretnije da se desi, tako da ću možda jedino biti sretniji kada beba dođe na svijet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba", kazao je.

(Aldin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.