7.1.2024. 20:38
0
Teniserka odgodila majčinstvo zbog poraza na Wimbledonu: Plakali smo oboje. Taj poraz nas je uništio
Teniserka iz Tunisa Ons Jabeur bi sada najvjerovatnije bila na porodiljskom odsustvu da je osvojila Wimbledon prošlog ljeta.

Međutim, Tunižanka ipak nije uspjela uprkos tome što je bila favorit protiv Markete Vondrušove pa je odložila i ostvarenje svoje velike želje.

"Moj suprug Karim i ja planirali smo da odmah ostanem trudna ukoliko trijumfujem u Londonu. Međutim, ja sam izgubila i poslije smo zajedno plakali. Taj poraz nas je uništio", ispričala je Jabeur događaje od prije pola godine u dokumentarnom filmu o svom životu.

Jabeur je i godinu dana ranije izgubila u finalu Wimbledona od Jelene Rybakine pa se smatralo da je favorit baš zbog tog iskustva, ali i činjenice da je bila mnogo bolje rangirana od Čehinje.

(Ajdin B.)

Ons Jabeur
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.