8.1.2024. 11:18
11
Hana Hadžiavdagić kritikovala odabir pjevača za 40. godišnjicu ZOI-a: "Pored toliko legendi iz BiH zovu nekog sa strane"
FOTO: INSTAGRAM
Influenserica Hana Hadžiavdagić komentarisala je odabir pjevača za 40. godišnjicu održavanja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu te iskazala nezadovoljstvo jer se radi o pjevaču iz susjedne zemlje. Tvrdi da je bilo puno boljih opcija.

Naime, prethodno su direktor Turističke zajednice KS Haris Fazlagić i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda na svojim Facebook profilima najavili koncert poznatog hrvatskog pjevača Tonyja Cetinskog.

Odabir pjevača je izazvao rasprave na društvenim mrežama. 

"Baš me zanima da li bi iko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovorit ću vam - NIKADA!. Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga 'sa strane' za obilježavanje 40 godina ZOI-a?! Šta je s glavom??? NO COMMENT!", poručila je u svom statusu Hana Hadžiavdagić. 

Također, napomenula je da manifestacija jeste bila u bivšoj Jugoslaviji, ali da "u BiH narod treba osvijestiti da ta ista Jugoslavija u regiji nikoga više ne zanima i da svako ima svoju državu koju voli više od svega, pogotovo ZOI-a od prije 40 godina i da samo BiH finansira taj koncert".

Ispod njene objave, ali i drugih na Facebooku, mnogi su dijelili mišljenje s influensericom. 

Koncert Tonyja Cetinskog je zakazan za 10. februar od 20 sati.

(Erna H.) 

11
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.