9.1.2024. 21:16
0
Srbijanski glumac Miloš Biković i njegova zaručnica Ivana postali roditelji
Glumac Miloš Biković i njegova zaručnica Ivana postali su roditelji, a srbijanski mediji prenose da su dobili sina.

Kako su naveli, Ivana Malić porodila se u privatnoj bolnici u Beogradu i na svijet donijela zdravog dječaka. Također, ističu da se Ivana osjeća dobro nakon poroda.

Biković se simbolično oglasio na Instagramu objavivši crtež tri figure koje označavaju roditelje koje za ruku drže dijete.

Par je trudnoću otkrio nakon što su fotografije trudne Ivane dospjele u mediji te su kazali kako nisu imali izbora.

"Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerovatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora", poručio je Miloš prethodno.
Također, gostujući u jednoj emisiji, otkrio je da s porodicom planira živjeti na relaciji Beograd – Moskva.

"Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – ovamo. Moj život je moj život. Djeca će biti isti kao i ti. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao cijelog života, gledat ću da im pomognem, ali ne mogu da zaustavim svoj život, ne mogu da se odreknem svega, poludio bih. Djeci lud otac ne treba. Treba naći neki balans", kazao je.

Inače, Miloš Biković i njegova djevojka vezu su otkrili u oktobru 2021. godine u Beogradu na premijeri filma "Južni vetar: Ubrzanje", a mediji su o njihovoj vezi pisali i ranije kada su 2021. godine viđeni skupa na ljetovanju u Rovinju.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.