12.2.2024. 8:51
0
O poljupcu na Superbowlu bruji cijeli internet
Taylor Swift na utakmicu Superbowla stigla je u društvu prijateljica Blake Lively i Ice Spice, a s tribina je navijala za svog dečka Travisa Kelcea koji igra za Kansas City Chiefse.

U loži su bili i Kelceovi roditelji te njegov brat Jason i supruga Kylie, a pjevačica je snimljena kako napeto prati utakmicu.

Chiefsi su pobijedili, a Travis i Kelce pobjedu su proslavili romantičnim poljupcem na tribinama o kojem bruji cijeli internet.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča postala je poznata javnosti u novembru prošle godine, a uoči Superbowla pojavile su se glasine, pa čak i oklade da će Kelce upravo tada zaprositi Swift. To se ipak nije dogodilo, no par je imao razloga za slavlje.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.