24.8.2024. 22:11
1
Mediji otkrili stvarni razlog razvoda Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Slijedi borba oko imovine jer nisu imali predbračni ugovor
Jennifer Lopez je, simbolično ili ne, sačekala datum druge godišnjice njihovog braka kako bi podnijela zahtjev za razvod, a kao datum njihovog rastanka navela je 26. april.

"Kao razlog razvoda, Jo Lo je u dokumentima naglasila da su u pitanju "nepomirljive razlike" - kaže izvor za Page Six.

Ona je također izjavila da ne želi da njoj, a ni Benu Afflecku bude dodjeljeno supružničko izdržavanje.

Ranije ove sedmice, Lopez je zatražila da se prezime Affleck izostavi iz njenog imena u zahtjevu za razvod. Pjevačica je zatražila od sudije da promijeni njeno zvanično ime iz Jennifer Lin Affleck u Jennifer Lin Lopez nakon što je uzela glumčevo prezime kada su se vjenčali 2022. godine.

Jennifer je ranije govorila o promjeni prezimena i taj gest nazvala „romantičnim“ i „tradicionalnim“.

Navodno nisu imali predbračni ugovor, što bi moglo dovesti do borbe oko imovine, uključujući njihovu vilu na Beverly Hilsu od 68 miliona dolara koju su stavili na prodaju.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.