7.10.2024. 12:33
0
Progovorila Diddyjeva majka: Moj sin nije čudovište, zaslužuje ispričati svoju stranu
Diddyjeva majka javno je stala u odbranu sina koji se suočava s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Janice Combs, majka Seana Diddyja Combsa, u nedjelju je dala izjavu preko advokatice Natlie G. Figgers.

"Moj sin nije čudovište kakvim ga prikazuju i zaslužuje priliku ispričati svoju stranu priče. Srce mi se slama dok gledam kako mom sinu sude ne zbog istine, već zbog priče koja je stvorena na lažima", poručila je Janice, prenosi Hollywood Reporter.

"Svjedočiti onome što izgleda poput javnog linča mog sina, prije nego što je dobio priliku dokazati svoju nevinost, bol je koju je nemoguće opisati riječima. Kao i svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje svoj dan na sudu, da napokon iznese svoju stranu i dokaže svoju nevinost", dodala je.

Nastavila je priznajući da je "napravio pogreške u prošlosti", referirajući se na nagodbu sa svojom bivšom djevojkom Cassie Venturom nakon šokantnih snimaka iz hotela iz 2016. godine na kojima se vidi kako ju je fizički napao.

"Moj sin možda nije bio potpuno iskren o nekim stvarima, poput toga da je negirao da je ikada bio nasilan prema bivšoj djevojci, dok hotelske snimke nadzora pokazuju drugačije", rekla je.

"Ponekad, istina i laž postanu toliko isprepletene da postaje zastrašujuće priznati jedan dio priče, posebno kada ta istina izlazi izvan normi ili je previše složena da bi se u nju povjerovalo", ispričala je Janice.

Podsjetimo, reper se nalazi u istražnom zatvoru u New Yorku i optužen je da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na učestvovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Nakon njegovog hapšenja saznalo se da 120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna je osoba imala devet godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje.

U 24 sata javilo se čak 12 hiljada navodnih žrtava i svjedoka, a Diddy poriče sve optužbe.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.