24.10.2018. 9:09
0
"Najmanje sedam sati je bio mrtav prije dolaska policije. U prikolici su bila trojica. “Sub” je donio mladić s Bistrika"
Tijelo muškarca nađeno je u utorak u Ulici Sutjeska na privatnom parkingu Sulje Planje, zvanog Domac. Nezvanično se saznaje da se radi o Emiru Zekoviću Zeki iz Starog Grada, a iz policije tvrde da se radi o prirodnoj smrti.

Šta se zaista dešavalo u prikolici Sulje Domca, utvrdit će istraga koju vode sarajevska policija i Tužilaštvo. Iako se špekulisalo da se Zeković predozirao, ovo jučer niko nije potvrdio, ali ni demantovao. Da li će biti rađena obdukcija tijela, bit će poznato danas.

Prema riječima stanovnika ovog dijela grada, moguće je i da je u pitanju ubistvo?!

“Zna se ko je u kafani danas (u utorak, op. a) pričao da je ovom što je umro u pivu trpao subotex kako bi ga uspavao i uzeo mu pištolj. Kasnije se vratio s pričom da je u prikolici mrtav čovjek i da je Zeković sam uzimao subotex. Zeković je volio popiti, ali nije bio narkoman. Nije to onaj Zikin Emir Zeković. Ovo je lik s Mejtaša. Normalan momak, samo je volio popiti. Prije dvije godine je dolazio kod Sulje da cugaju, ali ga je raja odvratila. Sad nije znao da mu je u alkohol stavljen subotex, koji je supstitucija za metadon. Zna se i ko je sve limenke od piva sklonio prije dolaska policije”, kaže jedan od stanara ove ulice za Oslobođenje. Stanari Sutjeske i okolnih ulica ističu da je ovo treći slučaj predoziranja u njihovoj mahali, te da im je dilera preko glave.

- Taj momak je najmanje 7-8 sati bio mrtav prije dolaska policije. U kamp-prikolici su bila trojica. “Sub” (subotex, op. a) je donio žuti mršavi narkoman s Bistrika, a kupio ga je vjerovatno od momka kojeg zovu Muco. Danas u ovaj kvart ne smiješ napolje pustiti dijete. U pet ulica u kvartu ima 15 dilera, od kojih najmanje trojica proturaju heroin koji miksaju s nekim prahom koji jedan od njih vadi iz čarape. Neke narkomane, kad se ovdje predoziraju, odvezu ispred Hitne i ostave. Ako policija neće da ovdje reguliše, onda ćemo morati mi uzeti pravdu u svoje ruke. Ovdje svi znaju ko dila. Dileru dođe lik s ukradenom plazmom, da je zamijeni za drogu, on ga ošmeka policiji i oni uhvate lopova. A dilera niko ne dira, dodaje jedan od sagovornika Oslobođenje.


SmrtMladic
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.