5.2.2019. 12:03
0
MUP HNK o stravičnom zločinu u Konjicu, u toku opsežna potraga za ubicom
U mjestu Podorašac u Konjicu jučer se dogodio stravičan zločin u kojem je hladnim oružjem ubijena osoba inicijala S. S. (1980.).

Kako je saopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, u 07:35 sati Policijskoj upravi Konjic se obratio dežurni djelatnik Opće bolnice Konjic te obavijestio da je kod njih dovezeno beživotno tijelo S. S.(1980.) iz mjesta Podorašac, djelatnik u TR "Ram-prom" u ovom konjičkom mjestu i da se sumnja na nasilnu smrt.

"Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije, te je izvršen očevid. Poduzete su sve potrebne mjere i radnje, te se ubrzo došlo do informacija o osumnjičenom za gore navedeno kazneno djelo, a radi se o osobi G. E.(1976). G. E. se nalazi u bjekstvu i za njim intenzivno tragaju djelatnici policije PU Konjic, Postrojbe za potporu MUP-a HNK koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i hapšenju navedene osobe", navode iz MUP-a KS, prenosi N1.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.