8.7.2019. 16:00
0
Sarajlija David Cufaj, koji je uhapšen zbog dilanja kokaina, u vezi s bivšom peruanskom misicom
David Cufaj iz Sarajeva, koji je prije dvije godine uhapšen u spektakularnoj policijskoj akciji u Peruu dok je spremao isporuku dvije tone kokaina za evropsko tržište, prema pisanju peruanskih medija, u vezi je s bivšom Miss ove zemlje Kamilom Canicobom.

Fotografije Canicobe i Cufaja objavljene su na društvenim mrežama u martu ove godine, a bivša misica je demantirala bilo kakvu vezu s njim, navodeći da joj smještaju zli ljudi.

Kamila Canicoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine, kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je misica Perua Anjela Grados Meza pijana, što je zabranjeno pravilima, nakon čega joj je oduzeta titula, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.