15.6.2020. 10:45
5
Akcija SIPA-e: Priveden vijećnik Hasan Hodžić
FOTO: Hasan Hodzic
U zgradi Općine Novi Grad Sarajevo istražitelji Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) izvršili su pretres službenih prostorija, odakle su izuzeli određenu dokumentaciju. To su učinili, kako nezvanično saznajemo zbog sumnje da je Hasan Hodžić, dopredsjedavajući u Općinskom vijeću Novi Grad počinio krivično djelo primanja mita.

Hodžić je kako je nezvanično potvrđeno od izvora bliskog istrazi, priveden te će dati izjavu na okolnosti koje ga inkriminiraju.

Luka Miladinović, portparol SIPA-e rekao je da istražitelji SIPA-e provode određene aktivnosti u ovoj sarajevskoj općčini, ali da zbog zaštite istrage ne može otkriti više detalja, prenosi avaz. 

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.