24.9.2016. 14:04
0
U toku istraga o smrti 33-godišnjaka čije je tijelo pronađeno u blizini Željezničke stanice
FOTO: Faktor
U sarajevskoj ulici Halida Kajtaza broj 4, općina Centar policija MUPKS-a danas je nakon dojave u 09.55 sati, pronašla tijelo muškarca (1983) iz Sarajeva.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je u 10.15 sati konstatirala smrt, a tijelo preminulog vozilom pokopa prevezeno je na prosekturu Bare, gdje će biti izvršena obdukcija.

Kako je iz MUPKS saopćeno, policija radi na dokumentiranju navedenog događaja i potpunog rasvjetljavanja okolnosti koje su dovele do smrti.

O.V. uhapšen po osnovu potrage
Na osnovu raspisane potrage od Općinskog suda u Sarajevu policijski službenici Prve PU-PS Centar, su u petak u 15.15 sati uhapsili O. V. (1998) iz Sarajeva.  

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena pješakinja T.S.
Na kolovozu ulice Mekote, općina Ilidža, u petak u 17.50 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teške povrede zadobila pješakinja T.S. (1954) iz Ilidže. Pješakinju je na kolovozu udarilo vozilo "vw golf II", registarskih oznaka 084-J-195, kojim je upravljao vozač K. M. (1992) iz Ilidže. Povrijeđenoj je u Općoj bolnici "Dr Abdulah Nakaš" ukazana ljekarska pomoć i zadržana je na liječenju.

K.E. uhapšen zbog izazivanja opće opasnosti
Policijski službenici Četvrte PU- PS Hadžići, su u petak u 18.00 sati uhapsili K. E. (1989) iz Hadžića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo 'izazivanje opće opasnosti'.

Uručeno 670 prekršajnih naloga
Prilikom redovne kontrole saobraćaja, policija MUP-a Kantona Sarajevo, uručila je 670 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorila 22 vozača. Iz saobraćaja je isključeno sedam vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, dvije osobe bez položenog vozačkog ispita, šest osoba prije sticanja prava na upravljanje vozilom, tri vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i četiri vozila je isključeno-neregistrovano.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.