5.10.2016. 8:51
0
Ponovno oružana pljačka u trgovačkom centru Bingo u Mostaru
Nepoznati počinitelji, naoružani vatrenim oružjem, sinoć su malo prije 21 sat opljačkali trgovački centar Bingo u mostarskom naselju Centar 2 i pobjegli, javljaju lokalni mediji.

Navode kako je riječ o dvojici pljačkaša za kojima je policija organizirala potjeru te blokirala područje oko Sjevernog logora, no nema informacija jesu li razbojnici uhićeni.

 Pojedini mediji tvrde kako su pljačkaši bili naoružani pištoljem i automatskom puškom, te da je jednom od njih na području novog mosta Avenija - Sutina ispao okvir s mecima.

Iz policije nisu jutros davali nikakve informacije o tom događaju, očekuje se priopćenje za javnost.

Trgovački centar BIngo u Centru 2 bio je na meti lopova i u kolovozu ove godine. Tada su četvorica naoružanih razbojnika usred dana opljačkali zaštitare na platou tržnog centra Bingo i uzeli torbu s novcem.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.