21.7.2017. 9:45
0
Maskirani razbojnici presreli vozilo i izboli mladića
Dvije maskirane osobe u četvrtak su prepriječile put i uz prijetnju nožem izvršile razbojstvo nad osobom S.J.(1991) iz Prenja na magistralnoj cesti u mjestu Poplat, općina Stolac, priopćio je MUP HNŽ-a.

Razbojnici su od S.J. tražili novac, ali im ga on nije dao te su ga potom fizički napali i nožem uboli u predjelu butine. Ozlijeđeni je prevezen kolima Hitne pomoći u Dom zdravlja Stolac, a zatim na CUM Mostar radi daljnjeg liječenja.

S.J. je upravljao vozilom „VW UP“, a u vozilu se nalazila i djevojka A.M. (1990). O svemu je upoznat Odjel krim. policije  tužitelj i sve policijske patrole na terenu.

Istoga dana, PU Mostar obratila se A.M.(1982) iz Mostara i prijavila da je maskirana osoba izvršila razbojstvo u trgovini „Brojler“ u Ul. Maršala Tita. NN osoba je otuđila novac iz blagajne i udaljila se u nepoznatom smjeru.

U četvrtak u PS Čitluk obratila se I.J.(1992) i prijavila kako joj je tijekom protekle noći od strane nepoznate osobe iz obiteljske kuće u mjestu Bijakovići otuđen novac i određena količina zlata veće vrijednosti. Na mjestu događaja izvršen je očevid a istragu vodi Odjel krim. policije.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.