20.1.2024. 8:22
0
Mladić iz BiH napravio haos: Poslije svađe s bivšom vozio 150 na sat, pa pobjegao s mjesta nesreće
Pripadnici policije u austrijskom Vahau prije dva dana imali su pune ruke posla, a probleme im je stvorio mladić (35) iz Bosne i Hercegovine, koji je nakon svađe sa bivšom partnerkom napravio nekoliko prekršaja, prenio je "Krone Zeitung".

Kako je objavio ovaj austrijski medij, sve je počelo svađom poslije koje je 35-godišnji Bosanac sjeo u automobil pod uticajem alkohola.

Policija je krenula u potjeru za njim poslije dojave da neko ide brzinom od 150 kilometara na sat i to kroz naseljeno područje. Ipak, 35-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom i doživio saobraćajnu nesreću.

Međutim, policija ga nije našla na mjestu nesreće. Pronađen je tek sutradan na adresi stanovanja. 

Kako prenose austrijski mediji, on već ima 19 prijava. Ali, kako mu ni to nije bilo dovoljno, on opet nakon dan i po odlazi do bivše partnerke i prijeti joj, da bi ga ona opet prijavila. Na kraju ga je policija konačno uhapsila i on se nalazi u pritvoru, prenosi "Krone Zeitung".

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.