1.9.2017. 9:23
0
Kubanci i Alžirac otkriveni u ilegalnom prelasku granice
Službenici Jedinice granične policije Trebinje na području Bileće 1.9.2017. otkrili su šest stranaca koji su ilegalno prešli državnu granicu. Državljani Kube i državljanin Alžira prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.
Lišeni slobode na MGP Hum 

Službenici GPBiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum prilikom izlaska iz BiH 31.8.2017. lišili su slobode V.Đ. (1962.) i K.Đ. (1950.). Graničnim provjerama utvrđeno je da osobe potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog krivičnog djela „tjelesne povrede“. Državljani BiH predati su službenicima Policijske stanice Derventa MURS-a. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.