1.9.2017. 18:24
0
Potukli se u autu, pa sletjeli u dvorište kuće
Mještani banjalučkog naselja Starčevica jučer su u ranim jutarnjim satima svjedočili dramatičnim scenama, kada su se, prema izjavama svjedoka, trojica mladića sukobila u vozilu “Passat”, kojim su potom sletjeli u dvorište jedne kuće.

Prema tvrdnjama mještana Ulice manastira Gračanica, gdje se dogodio incident, sve se odigralo između 6 i 6.30 sati, kada su se mladići najprije posvađali, potom sjeli u vozilo, a nedugo potom sletjeli u dvorište, probivši zaštitnu ogradu, pišu “Nezavisne“…

Svjedoci događaja novinarima su ispričali da je vozač automobila mladić kojem i otac i brat rade u policiji, te da je tokom sukoba čak koristio i pendrek , koji se, navodno, nalazio u vozilu.

Isti izvor je kazao da su akteri obračuna imali vidne povrede.

Iz banjalučke policije jutros je saopšteno da su pripadnici PS Banja Luka jučer oko 7.10 sati postupili po prijavi da je u naselju Starčevica došlo do slijetanja vozila, kao i da je pritm došlo do narušavanja javnog reda i mira između tri osobe.

“Policijski službenici su izlaskom na lice mjesta konstatovali zatečeno stanje, izvršili uviđaj, te utvrdili da je jedno lice zadobilo povrede zbog kojih mu je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banja Luka. Policijski službenici su identifikovali učesnike te nastavljaju preduzimanje mjera i radnji iz svojih nadležnosti sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i odgovornosti učesnika o čemu će se dostaviti izvještaj nadležnom organu”, saopšteno je iz PU Banja Luka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.