8.3.2018. 11:26
0
Goražde: Fizički sukob između kladioničara i radnice kladionice zbog dobitka
Kako je saopšteno iz MUP-a BPK-a, dežurnoj službi policijske stanice Goražde se u u 21,33 sati obratila uposlenica kladionice koja se nalazi u ulici Ruždije Islamagića i prijavila da je u navedenoj fizički napadnuta od M.E., iz Goražda.

Nakon izlaska policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je M. E. u Urgentnom centru Kantonalne bolnice u Goraždu ukazana ljekarska pomoć i da su mu ustanovljene lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina u predjelu vrata.

“Navedenim osobama uručeni su prekršajni nalozi iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira fizičkog napada i naročito drskog ponašanja”, saopšteno je iz MUP-a.

Do sukoba je, navodno, došlo kada je muškarac dobio određeni iznos novca na kladionici i otišao u  po svoj dobitak. Međutim, tu je došlo do nesporazuma oko isplate. Kladioničar je tvrdio da je dobio više novca od iznosa koji mu je radnica isplatila, a ona mu je od dobijene sume najvjerovatnije uzela novac za PDV, na šta se on pobunio i napao je. Radnica mu je uzvratila i izgrebala ga noktima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.