7.11.2023. 12:46
0
Radnica kladionice u BiH prokockala više od 20 hiljada KM
FOTO: ilustracija
Prijedorska policija podnijela je izvještaj Tužilaštvu protiv S.P. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična djela "Pronevjera" i "Zloupotreba položaja odgovornog lica".

Osumnjičena osoba inicijala S.P. se tereti da je u septembru ove godine oštetila jednu neimenovanu kladionicu iz Banja Luke.

"Ona je to uradila na način da je kao radnica u poslovnoj jedinici kladionice u Omarskoj putem svog korisničkog internet naloga igrala igre na sreću, bez uplaćivanja novca, a nedostatak novca u blagajni pravdala prikazivanjem isplata drugim igračima. Dio novca od ukupnog iznosa za koji je oštetila pravno lice, protivpravno je prisvojila iz kase", pojasnili su u policiji, prenose Vijesti.ba

Osumnjičena je kladionu oštetila za novčani iznos od tačno 21.190 KM.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.