10.4.2018. 13:08
1
Vasilj Knežević razbio Iliji Miliću staklo na automobilu i zapalio sijeno, a nakon toga ga Milić ubio iz automatske puške
Ilija Milić (1947.) iz Kotor Varoši uhapšen je danas zbog ubistva tridesetpetogodišnjeg Vasilja Kneževića, saznaje Fena.

Miliću je, navodno, Vasilj Knežević, 5. aprila kamenom razbio vjetrobransko staklo na vozilu “motshubishi pajero", a zatim mu zapalio sjeno.

Knežević je isti dan bio lišen slobode i tužiteljka je tada naložila da se u redovnoj proceduri dostavi izveštaj za krivično djelo ostećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Milić je danas uhapšen, nakon što je pucnjima iz automatske puške nanio Kneževiću povrede od kojih je preminuo.

Iz Policijske uprave Banja Luka su potvrdili da se preduzimaju potrebne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela ubistvo.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.