12.11.2018. 13:34
0
Vlasnik banjalučke kockarnice u nagradnoj igri dodijelio neisplaćeni auto
Protiv Dalibora Vasilića (48) vlasnika kockarnice "Lucky games" banjalučka policija podijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu zbog štete od 39.000 KM koju je nanio jednoj autokući kao i dobitniku automobila u nagradnoj igri.

Kako "Nezavisne" saznaju Vasilić je 2016. godine od "Marketauta", distributera fiat automobila uzeo automobil koji je ponudio u nagradnoj igri, a pritom ga nije u potpunosti isplatio.

Sreća dobitnika fiata, splasnula je kada mu je  prilikom procedura u vezi sa papirologijom automobila rečeno da ga ne može registrovati jer automobil nije isplaćen, a štetu je osim njega pretrpjela i autokuća.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, D.V. se sumnjiči da je kao odgovorno lice počinio krivična djela "Poslovna prevara" i "Prevara" i na taj način poslovnom subjektu i fizičkom licu pričinio materijalnu štetu u iznosu od 39.000 KM, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.