17.4.2019. 9:33
0
Pretresi na više lokacija na području Bijeljine, Brčkog i Donjih Žabara
Službenici Granične policije BiH, prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, danas na području Bijeljine, Brčkog i Donjih Žabara poduzimaju mjere i radnje hapšenja, pretresa objekata i pregleda osoba te privremenog oduzimanja predmeta koji potječu iz počinjenja krivičnih djela.

Aktivnosti policijskih službenika usmjerene su protiv organizirane kriminalne grupe koja je od januara do aprila 2019. godine na području Bijeljine, Brčkog, Bihaća i Bosanske Gradiške krijumčarila migrante iz zemalja visokog migracijskog rizika, a najčešće Pakistana, Irana, Iraka i Sirije, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.