7.5.2019. 16:40
0
Merzija Delalić: Uzela sam nož, samo sam osjetila težinu i vidjela krv na košulji
U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je nastavljeno suđenje Merziji Delalić Meri (56), koja se tereti da je 17. aprila prošle godine u kući u sarajevskom naselju Soukbunar nožem ubila supruga Seada (57).

Merzija je ispričala da supruga poznaje još od 14. godine, da su se zabavljali sedam godine te da su u braku bili 35 godina. Kazala je da ni u snu nije htjela ubiti supruga.
 
- Uzela sam nož. Da li se okliznuo, ne znam... Samo sam osjetila težinu i vidjela krv na košulji – izjavila je, između ostalog, Merzija, dodajući da je pozvala pomoć i pokušala spasiti supruga.

Dodala je da je tek poslije dobila informaciju da je preminuo Sead.

Naredno ročište zakazano je za 27. maj, kada će Tužilaštvo unakrsno ispitati optuženu, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.