4.8.2023. 12:59
0
Kod Vijećnice se zbog parkinga potukli Arapi sa Sarajlijama: 10 Arapa navodno nasrnulo na radnika
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se incident iza sarajevske Vijećnice u kojem je učestvovala grupa stranih državljana iz Saudijske Arabije te dvije osobe iz Sarajeva.

Verbalni a potom i fizički obračun nastao je zbog parkinga gdje su nesavjesni vozači iz Saudijske Arabije udarili parkirano vozilo. Čim je primjetio nezgodu, radnik sa parkinga je prišao grupi kako bi ih zaustavio jer su htjeli pobjeći sa mjesta nesreće piše Crna-Hronika.

Nakon što ih je pokušao radnik zaustaviti, njih 10 nasrnulo je na njega. U njegovu pomoć skočili su njegovi poznanici iz Sarajeva (otac i sin). Navodno osobe iz Saudijske Arabije su morali novčani platiti kaznu.

Brzom reakcijom MUP-a Kantona Sarajevo sriječen je veći incident a kao što možemo vidjeti, priveden je Sarajlija. Zvaničnih informacija o ovom incidentu još uvijek nema ispred Ministarstva unutrađnjih poslova Kantona Sarajevo.

Pogledajte video zabilježen ispred sarajevske Vijećnice.


 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.