1.10.2023. 7:58
0
Emin Mustafić koji se sumnjiči da je ubio Ismara K. u Tuzli od ranije poznat policiji: Zlostavljao čovjeka i psa, sve to snimao i objavio na internetu
U tuzlanskom naselju Miladije sinoć je Emin Mustafić usmrtio Ismara K., nakon čega je uhapšen.

Ubistvo se desilo oko 19:40 sati, a Emin je usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja. 

Emin Mustafić je osoba koja je od ranije poznata policiji. Naime, on je u julu 2020. godine, zajedno sa Amirom Mujićem, počinio krivično djelo nasilničko ponašanje s ciljem nanošenja teških tjelesnih povreda.

- Oni su osumnjičeni da su 7. jula 2020. godine pozvali oštećenog E.M u stan koji je koristio Mustafić, a u kojem se nalazilo više osoba, te su ga odmah po ulasku u stan počeli udarati rukama, nogama, manjim tegom i palicom po glavi i cijelom tijelu. Nakon toga su mu svezali ruke i noge i nastavili ga udarati a takvo nasilno ponašanje su povremeno ponavljali nekoliko sati tokom dana nanijevši mu veći broj povreda, te su snimak zlostavljanja objavili na internetu. Nakon nekoliko sati nasilništva nad oštećenim, neko od prisutnih ga je izveo iz stana i smjestio u taksi.

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla su osumnjičene lišili slobode 14. jula, nad njima je izvršena kriminalistička obrada, te su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost Tužilaštva. Postupajući tužilac je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se pored premlaćivanja muškarca vidi i zlostavljanje psa. U vezu sa krivičnom djelom teška krađa koje je počinjeno u kući u Tuzli, kao i za krađu psa osumnjičen je Emin Mustafić. Pas je nepovrijeđen vraćen vlasnicima, a pronađeni su i ukradeni predmeti – naveli su iz Tužilaštva TK tada.

Još uvijek nije poznato šta je motiv ovog stravičnog djela.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.