20.10.2023. 10:45
0
Drama na Bradini: Mostarac prijavio da su ga gađali bocama pa onda pucali iz vatrenog oružja
FOTO: ilustracija
Muškarac iz Mostara prijavio je konjičkoj policiji da su mu noćas na cesti M17, u mjestu Bradina, tri nepoznate osobe najprije gađale vozilo staklenim pivskim bocama.

Zatim su i pucale iz vatrenog oružja, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila.

U noći sa 19. na 20. oktobra u 00,15 sati, A.Đ. iz Mostara prijavio je Policijskoj stanici Konjic da su mu na cesti M17, u mjestu Bradina, tri nepoznate osobe, koje koriste vozilo marke Golf VI, crne boje, gađale vozilo staklenim pivskim bocama.

Pti tome su razbili staklo na zadnjim vratima vozila, objavilo je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantiona.

Prijavitelj je potom nastavio voziti prema Konjicu. Nepoznate osobe su pucale iz vatrenog oružja, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila.

Prema navodima prijavitelja i svjedoka ispaljeno je najmanje pet hitaca.

A.Đ. je vozio do mjesta Podorašac, dok su prijavljeni ostali u mjestu Bradina.

Patrole policije obišle su širi lokalitet mjesta Bradina, ali navedeno vozilo nije pronađeno.

O događaju je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj. Poduzete su sve potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja, navode iz policije.

BRADINA
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.