31.1.2024. 21:48
0
Osumnjičeni ljubavnik Sašine supruge se hvalio novcem prije zločina: Treba li kome sitno, legla plata
Dražen Lazarević (19), osumnjičeni za brutalno ubistvo Saše Kulišića, dan prije zločina je objavio Instagram "story" na kojem se vidi veća količina novca.

Kako piše "Srpskainfo", na objavi se vidi nekoliko hiljada KM, a uz to je napisao opis: "Treba li kome sitno, legla plata". 

Motiv ubistva još uvijek nije otkriven, a policija nije isključila koristoljublje. 

Dražen Lazarević se sumnjiči kao pomagač Andrei Kajganić, supruzi ubijenog, a njih dvoje su privedeni u OJT Doboj. 

Podsjećamo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. On je bio nag, vezan za drvo, kanapom i selotejpom.

Kako je saopćio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Danas je u Doboj stigao i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS i u toku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša Kulišić.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.