13.3.2024. 11:48
0
Detalji tučnjave u Hrasnom: Maloljetniku slomljen nos, dva mladića lišena slobode
FOTO: CRNA HRONIKA
U sarajevskom naselju Hrasno jučer se desila tučnjava više maloljetnih osoba.

Jedan maloljetnik je teško povrijeđen, odnosno, slomljen mu je nos.

To je potvrđeno jutros iz MUP-a KS. Kažu i da su uhapsili dvije osobe.

“Sinoć u 19,00 sati, policijski službenici PU Novi Grad lišili su slobode dvije maloljetne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo Teška tjelesna ozljeda.

Maloljetnici se sumnjiče da su ranije u ulici Antuna Branka Šimića nanijeli tjelesne povrede maloljetnoj osobi, a na Maksilofacijalnoj klinici UKC u Sarajevu ljekar je konstatovao da se radi o teškoj tjelesnoj povredi (fraktura nosne kosti).

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičene maloljetne osobe su predate u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i protiv njih će biti preduzete predviđene mjere i radnje u skladu sa Zakonom zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku”, rečeno je iz MUP-a KS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.