15.5.2024. 9:11
0
Pronađen automobil kojim su pobjegli pljačkaši u Banjaluci
FOTO: ilustracija
Automobil "Seat", za koji se sumnja da je korišten u pljački dva miliona maraka u naselju Lauš, pronađen je u Banjaluci, saznaje ATV.

Vozilo je oko 23 časa pronađeno na parkingu u naseljenom dijelu grada. Pljačkašima i dalje nema traga, a policijska potraga intenzivno traje.

Podsjetimo, trojica razbojnika danas su spremila sačekušu vlasnici mjenjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla do kuće. Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika i oteo joj tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka. Razbojnici su pobjegli crnim automobilom ”seat”.

Stanari ulice, u kojoj se pljačka dogodila, ispričali su da je crni ”seat”, sa stranim registarskim oznakama, satima bio parkiran u ulici. Tek kasnije im je postalo jasno i zbog čega.

Prve informacija s terena ukazuju da su pljačkaši bili maskirani, te da im je nakon napada na mjestu pljačke ispao suzavac.

Banjaluka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.