29.5.2024. 13:36
1
Ovo je Sarajlija koji je poginuo sinoć u Jablanici - Njegova sestra objavila bolnu poruku: "Moj najvoljeniji je preselio na ahiret, moj brat je Allahu bio draži..."
U tragičnoj nesreći u Jablanici sinoć je poginuo 33-godišnji mladić iz Sarajeva, Ermin Šito, prenosi Press.

Kako smo već objavili, on je vozilom sletio s ceste u provaliju prema jezeru, a u automobilu je bila i ženska osoba E.K, koja je zadobila tjelesne povrede.

"Sinoć u 19.30 sati na magistralnom putu M-17 u Jablanici, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao Š.E. (33) sa Ilidže upravljajući vozilom “Renault Clio”. Isti je tom prilikom smrtno strdao dok je povrede neutvrđenog stepena zadobila K.E. (1991), na mjestu suvozača. Na licu mjesta izvršen je uviđaj", saopćeno je iz MUP-a HNK.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji se opraštaju od stradalog Ermina. Pored ostalih, bolnu poruku podijelila je i negova sestra:

“28.05.2024 19:48 moje srce je prepuklo, svijet stao, duša vrisnula.. Tuga i bol su neizmjerni.. Moj najvoljeniji je preselio na ahiret, moj brat je Allahu bio draži, da mu podari najljepše džennetske ljepote”, napisala je sestra stradalog mladića.



Dženaza Erminu Šiti će se klanjati sutra, 30. maja, na mezarju Vlakovo.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.