15.8.2024. 14:14
0
Požar u zgradi HEEZ u Tuzli: Vatrogasci uspjeli ugasiti vatru, stan potpuno uništen
Porodični stan u zgradi 'HEEZ' u tuzlanskom naselju Sjenjak izgorio je u požaru koji je izbio danas oko 12 sati. Uzrok požara još nije poznat.

Kako su iz Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla kazali, u požaru, na sreću, nema povrijeđenih osoba, ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

„Ugašen požar u stanu u Heez zgradi na Sjenjaku. Slike govore sve. Naši vatrogasci su dali svoj maksimum“, naveli su iz Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla.

Prema fotografijama koje su objavili vatrogasci, vidi se kakve su razmjere požara bile, također, vide se i uslovi u kojima su vatrogasci radili. Temperatura je na požarištu iznosila 116 stepeni Celzijusa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.