21.5.2016. 11:25
0
Objavila je fotografiju sa sinom i izazvala burne reakcije
Naomi Jael, 21-godišnja Njemica na Instagramu je objavila sliku kako doji svog 10-mjesečnog sina na vjenčanju prijatelja. Fotografija je ubrzo postala viralni hit na internetu, a Jael je dobila različite komentare na svoju objavu.

"Kad si na vjenčanju i nosiš haljinu i štikle, a dijete ti ogladni. Pa, baš te briga i nahraniš ga!", objavila je uz fotografiju Njemica, a kada je fotografija dosegla preko 5000 lajkova i ogroman broj komentara, nadodala je: "Za sve one koji se ljute. Hranim svog sina i u crkvi. U Njemačkoj se ljudi ne ljute na to. To je NORMALNO. To je razlog zbog kojeg i imam grudi!".



Neki je optužuju da je bez potrebe objavila intiman trenutak između majke i djeteta, dok drugi oduševljeno dijele svoja iskustva s dojenjem u javnosti. I sama Jael oglasila se u komentarima i zahvalila na podršci. "Hvala ljudi! Preplavljena sam osjećajima u vezi dobrog i lošeg. Ali u međuvremenu će svi shvatiti da sam to napravila i to ću i dalje raditi. Hvala vam na podršci. A vi koji me mrzite... žao mi je, to je vaš problem", napisala je Jael, piše index.hr.

Ubrzo je objavila i fotografiju svog muža vojnika koji je slikom na kojoj glumi bebu koja doji pokazao da podržava suprugu. "Suprug me podržava i to je sve što mi je bitno", nadodala je Jael. 



Naomi ovo nije prvi put da objavljuje kako doji svoga sina, ali je prvi put da je objavila da ga doji u javnosti.

 
Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.