21.2.2017. 21:43
0
Kako horoskopski znak u kome ste rođene utiče na to kakve ćete biti majke
Jeste li ikad razmišljale o tome kakve ćete majke biti s obzirom na to u kojem ste horoskopskom znaku rođene i da li to uopšte utiče na vaš odnos s budućim djetetom?

Navodno, nekakva veza ipak postoji, piše “Romper”, a ako vas je to ikada zanimalo, sada napokon imate prilike saznati.

Naravno, neće za svaku osobu vrijediti iste stvari, ali zabavno je pročitati ovakvo što, a i ko zna – možda se pronađete u opisu svog znaka.

Ovan

Ovnovi su uopšteno govoreći agresivan znak, ali hoće li se to preslikati i na vas kao majku? Pa, prema astrološkim stručnjacima, donekle hoće, i ovnice su zapravo dosta dosta stroge mame.

Bik

Bikice su užasno tvrdoglave i zapravo će se često događati da će između vas i vašeg princa ili princeze biti napetih situacija. I obično ćete vi biti te koje će pobjeđivati u raspravama.

Blizanci

Ovaj je znak poznat po svojoj dvostrukoj ličnosti i žene rođene u ovom znaku podjednako su ozbiljne i neozbiljne. A kao mame ćete biti one koje će u jednom trenutku biti potpuno posvećene igri s djecom, dok ćete ih nekoliko minuta kasnije tjerati da pišu domaću zadaću.

Rak

Račicama su porodica i dom jako važni i na njih, na neki način, gledaju kao na nešto sveto. Pa, ako ste rođene u ovom znaku, uvijek ćete radije odabrati večer s porodicom i mališanima nego večernji izlazak s prijateljicama.

Lav

Lavice su prirodne vođe i uvijek vole biti glave porodice, ali ćete isto tako uvijek i u baš svakom trenutku navijati i jako glasno podržavati svaki uspjeh svoje djece.

Djevica

Mnogi stručnjaci se slažu kako su djevice izuzetno uredne i analitične, pa se tako nemojte iznenaditi kad same sebe uhvatite kako s veseljem svojim mališanima ispisujete kućanske poslove i zadatke koje moraju obaviti – i ponosno taj uređeni plakat vješate na sredinu sobe.

Vaga

Vagama su najvažniji balans i harmonija, stoga ćete se kao mama uvijek truditi da u svoj dom unesete dobru energiju i učinite ga stabilnim i mirnim mjestom u kome će vaša djeca, ali i cijela porodica uživati.

Škorpija

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku izuzetno su takmičarski nastrojene i uvijek sve proživljavaju na nekoj višoj i intenzivnijoj razini, ali to nužno ne mora biti loš znak.

Strijelac

Djevojke i žene rođene u ovom znaku obično su jako nestrpljivog i avanturističkog duha i ne mogu predugo ostati na jednom mjestu, a kao majke svojoj će djeci redovno znati priuštiti zabavan izlet ili putovanje. Što je užasno super.

Jarac

Jarci su kao znak izuzetno prilagodljivi i uklopit će se gdje god da dođu, a i kao majke ćete se vrlo lahko prilagođavati svojim mališanima.

Vodolija

Vodolije su uopšteno užasno osjetljivi i uvijek ćete se truditi biti sigurne da su vaša djeca dobro i otvoreno ćete ih pitati kako se osjećaju, jer briga o drugima je ono što vi radite.

Ribe

Možda su Vodolije osjetljive, ali Ribe tu osjetljivost podižu na neku potpuno novi nivo. I da, Ribe su najemotivnije od svih znakova, pa ćete se morati potruditi balansirati brigu o drugima, odnosno u ovom slučaju mališanima, i brigu o sebi, ako ste upravo vi rođene u ovom znaku.


(Admir Oručević)

DjecaMajke
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.