10.8.2016. 14:01
1
Ogledalo u spavaćoj sobi nije poželjno, evo i zbog čega
Ogledalo u spavaćoj sobi za mnoge je neizbježno, uglavnom zbog toga kako bi se mogli vidjeti dok se odijevaju. No, ogledalo u spavaćoj sobi, prema kineskoj vještini feng shui, nije poželjno, posebno ako je okrenuto prema krevetu.

Nije dobro ni ako stoji iznad kreveta i odražava refleksiju postelje. Tako postavljeno ogledalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku, tvrde feng shui stručnjaci. Stvar je u tome što takva pozicija ogledala podstiče stvaranje aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebna upravo suprotna energija - mir i tišina. Prema feng shuiju, ogledalo okrenuto prema krevetu poziva treću stranu u vaš odnos i podstiče preljubu, piše portal Feng Shui Love To Know.

Idealno bi bilo ako vam je ogledalo s unutrašnje strane vrata ormara. Može stajati i negdje drugdje u sobi, ako je dovoljno velika tako da ne gleda prema postelji, prenosi CDM.

(Adna Zukanović-Zilić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.