13.8.2024. 17:23
0
Wizz Air ranije prekida letove iz Sarajeva za popularnu destinaciju
Wizz Air Abu Dhabi poništio je zimsku obustavu svoje linije između glavnog grada Emirata i Sarajeva. Letovi će sada završiti 29. septembra, umjesto prvobitno planiranog 26. oktobra, piše Ex-Yu Aviation.

Slično kao i prošle godine, avioprijevoznik neće održavati operacije između dva grada tokom zimskog perioda. Abu Dhabi je u nedavnom javnom pozivu Turističke zajednice Kantona Sarajevo naveden kao strateška ruta koja ima pravo na subvencije.

Unatoč obustavi, tokom mjeseca oktobra Sarajevo će se i dalje moći pohvaliti uslugama za Bliski istok, uključujući Dubai, Jeddah, Riyadh, Gassim i Kuwait City, s prosječno petnaest letova sedmično prema regiji tokom mjeseca.

(Ajdin B.)

0
EKONOMIJA
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.