3.8.2016. 16:18
0
Pogodnost za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke
„Sa radošću iščekujemo predstojeći Sarajevo Film Festival koji je odavno izašao izvan granica ove zemlje i postao jedan od najcjenjenijih filmskih festivala u regiji, te sa kojim sarađujemo od njegovih samih početaka. Svake godine, nastojimo našim klijentima omogućiti dodatni benefit za uživanje u filmovima. Stoga smo ove godine korisnicima naših kartica, koji izvrše online kupovinu ulaznica omogućili da uživaju u projekcijama uz ostvarenje uštede. Naime, svim klijentima koji kupe svoju ulaznicu online, koristeći kartice u izdanju Raiffeisen banke, izvršit ćemo povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da Banka na ovaj način želi korisnicima svojih usluga pružiti vrijednost više.
Ova pogodnost, povrat novca od 30% od iznosa kupovine ulaznica, vrijedi za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke koji u periodu od 01.08. do 20.08. ove godine svoje ulaznice kupe online. Povrat će biti izvršen na račun korisnika kartice u toku septembra tekuće godine.

Online kupovinu ulaznica moguće je izvršiti putem e-pay sistema Raiffeisen banke, koji klijentima omogućava brzo i sigurno online plaćanje.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.