12.8.2016. 21:40
0
Eddie Murphy odlučio se nakon mnogo vremena vratiti filmu i priča se da je napravio nevjerovatan posao
Mr. Church teška je drama u kojoj Murhpy navodno briljira

Čini se da se nekad brutalno popularni glumac Eddie Murphy konačno odlučio vratiti na velika platna. Upravo je, naime, objavljen prvi trailer za njegov novi film Mr. Church. Murphyju će ovo, inače, biti prvo pojavljivanje u nekom ozbiljnijem filmskom projektu od 2012. godine kad je igrao u filmu A Thousand Words, piše Telegram.

Osim njega u Mr. Churchu igrat će još Britt Robertson te Natascha McElhone. Režiju potpisuje Bruce Beresford, a drama se temelji na istinitoj priči scenaristice Susan McMartin.

“Henry Joseph Church mogao je postati što god je htio”, pripovjeda Robertson u prvim trenucima filma. “Odlučio je kuhati”, nastavlja šturo. Film se, inače, fokusira na priču samohrane majke u terminalnoj fazi neke hronične bolesti. Njezinu ulogu preuzet će Eddiejev kuhar dok je radnja filma smještena u 70-e godine prošlog stoljeća.

Ovim projektom filmu se, inače, vraća i Beresford koji si je priuštio priličnu dugačku pauzu od snimanja. Ovaj redatelj najpoznatiji je po filmovima kao što su Breaker Morant, Tender Mercies i Driving Miss Daisy. Njegov najnoviji film Mr. Church imao je svjetsku premijeru na Tribecci, a u kinima će se pojaviti u septembru.


(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.