22.2.2024. 8:12
0
Popularni glumac djeci uskraćuje mobitele: "Svi smo svjesni efekata interneta"
FOTO: Screenshot
Zvijezda filma Oppenhaimer, irski glumac Cillian Murphy svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a ranije je priznao kako "mrzi slavu i bogatstvo" te da sanja o danu u kojem će ta dva aspekta njegova života biti potpuno odvojena, piše The Mirror.

Četrdesetsedmogodišnji glumac je već gotovo 20 godina u braku sa svojom suprugom Yvonne McGuinness te imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Malachyja i 17-godišnjeg Arana, s kojima žive u domu u četvrti Monkstown u južnom Dublinu vrijednom 1,5 miliona funti.

Radi se o staroj kući koja se sastoji od šest dvokrevetnih spavaćih soba te dnevnim boravkom sa kaminom. No, u kući nema WiFi-ja, a glumac je jednom prilikom objasnio zašto je odlučio uskratiti internet svojoj djeci te zašto ne voli mobitele.

"Otac sam dvoje tinejdžera, i ja sam nekada bio mlad. Shvatam koliko je to mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni efekta interneta i života na mreži. Čini mi se kao djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je.

(Aldin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.